Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η πετρελαιοκίνηση χιλιόμετρα μπροστά

Σας καλωσορίζουμε στη Gerantidis Diesel, τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη σας στα προηγμένα συστήματα ντίζελ. Αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία 30 και πλέον ετών στον ευρύτερο κλάδο του αυτοκινήτου, μεθοδεύσαμε την επόμενή μας κίνηση και μπήκαμε δυναμικά και στον κλάδο του ντίζελ.

Από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα, με όχημα την καινοτομία και σταθερή προσήλωση στην τεχνική αρτιότητα, πρωτοπορούμε στην παροχή λύσεων αιχμής σε αυτόν τον απαιτητικό κλάδο.

Στη Gerantidis Diesel εξειδικευόμαστε στο σέρβις, τον έλεγχο και την επισκευή συστημάτων ντίζελ υψηλής απόδοσης. Από τον εξοπλισμό ανακατασκευής μπεκ και αντλιών πετρελαιοκινητήρων, έως τα πιο σύγχρονα δοκιμαστήρια συστημάτων, αναβαθμίζουμε την εμπειρία σας στο ντίζελ και επαναπροσδιορίζουμε τις έννοιες της απόδοσης και της αξιοπιστίας.

Στόχος

Η δυναμική φύση της βιομηχανίας ντίζελ απαιτεί συνεχή καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Στόχος μας είναι να αγκαλιάζουμε νέες τεχνολογίες και μεθόδους, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του κλάδου, ενδυναμώνουμε τους πελάτες μας με λύσεις αιχμής.

Φιλοσοφία

H φιλοσοφία μας περιστρέφεται γύρω από μια σταθερή δέσμευση για αξιοπιστία και καινοτομία στον τομέα της συντήρησης και επισκευής κινητήρων ντίζελ. Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, προσπαθούμε να είμαστε ηγετική δύναμη στον κλάδο μας, θέτοντας νέα πρότυπα ποιότητας.
planet

Όραμα

Όραμά μας είναι η βιωσιμότητα των πρακτικών που εφαρμόζουμε. Έτσι φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε σε ένα πιο πράσινο μέλλον, προωθώντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις και ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της συντήρησης και επισκευής κινητήρων ντίζελ.
Αξιοπιστία

Τα δυνατά μας σημεία

Καινοτομία στον πυρήνα

Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και τον πιο προηγμένο εξοπλισμό, παραμένουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών στα συστήματα ντίζελ. Η προσήλωσή  μας στην καινοτομία, το γεγονός ότι μένουμε ευθυγραμμισμένοι με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο κλάδος, διασφαλίζει ότι επωφελείστε με τη σειρά σας από τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις.

Ποιότητα σε κάθε κίνηση

Η ποιότητα είναι προϋπόθεση της επιτυχίας, και δέσμευση στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Οι αυστηρές δοκιμές και η τήρηση των βιομηχανικών προτύπων εγγυώνται ότι τα συστήματα ντίζελ ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας, συνδυάζοντας  αξιοπιστία, απόδοση και ανθεκτικότητα.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υποστήριξη των αναγκών του συστήματός σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με συντήρηση, επισκευές και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Ο πελάτης στο επίκεντρο

Κατανοούμε τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν οι κινητήρες ντίζελ και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων που όχι μόνο καλύπτουν αλλά και ξεπερνούν τις μοναδικές ανάγκες σας. Η ικανοποίησή σας δεν είναι απλώς ένας ακόμη στόχος, είναι η κινητήριος δύναμη στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε.

Εκπαίδευση πελατών

Πέρα από την επίλυση άμεσων προβλημάτων, είμαστε δίπλα σας για να σας εκπαιδεύσουμε σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές συντήρησης κινητήρων ντίζελ. Μέσω της ανταλλαγής γνώσεων, σας δίνουμε τη δυνατότητα να λαμβάνετε σωστή δράση ενισχύοντας την απόδοση των κινητήρων.

Εγκαταστάσεις

Σταθμός στην πορεία μας

Από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα ακολουθούμε μια σταθερά ανοδική πορεία. Σταθμός σε αυτήν την πορεία, αποτέλεσε και η μεταφορά της εταιρείας μας στις τωρινές της εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην περιοχή Praktiker Θεσσαλονίκης. Σε μια έκταση 3.500 m2 δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο δοκιμών και επισκευής συστημάτων ντίζελ, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Gerantidis Diesel
Οι άνθρωποι μας

Με όχημα τη συνεργασία

_DSC8146

Η ομάδα μας

Δίχως τους ανθρώπους μας δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που βρισκόμαστε σήμερα: στην κορυφή της προτίμησής σας. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, που σαν απόλυτοι ειδικοί στο αντικείμενο, διασφαλίζουν ότι ο πετρελαιοκίνητος εξοπλισμός σας λειτουργεί με ασφάλεια και κορυφαία απόδοση.
Αναπαραγωγή Βίντεο

espa-el